MJ03895 goud/gold Geboortesteen-My Jewellery

Art.nr. MJ03895 goud/gold
€19.95
Uitverkocht
1
Productgegevens

Geboortesteen - My Jewellery

De geboortesteen uit de collectie van My Jewellery is natuurlijk het ultieme kado om te krijgen óf te geven. Deze ringen zijn exclusief verkrijgbaar bij Nameless.

Elke maand heeft zijn eigen kleur steen en is verkrijgbaar in het goud en zilver. Hij is verstelbaar voor jouw maat!

De ringen zijn van roestvrij staal en verkleuren hierdoor niet ! Ze zijn verpakt in een mooie kadoverpakking.

Kijk hieronder wat de betekenis is van de kleur die bij jouw geboortemaand hoort:

Januari: Granaat, rood: deze steen vertengwoordigt hoop, liefde en standvastigheid. Granaat begeleid je door het donker, hierdoor is deze steen ideaal voor mensen die vaak reizen.

februari : Amethist, lichtpaars: de steen amethist betekent vrede, kalmte, en royaliteit. Als je deze steen in februari draagt zorgt het voor het versterken van relaties en geeft je moed wanneer je dit nodig hebt.

maart: Aquamarijn, aqua blauw: de aquamarijn steen staat voor gezondheid en het leert je hart helen. Ook helpt het bij lever en buik problemen.

april: Diamant, zilver: diamanten symboliseren eeuwige liefde en onoverwinnelijkheid. Mensen die de steen dragen hebben veel moed en kunnen alle moeilijke dingen overwinnen.

mei: Smaragd, groen: de smaragd steen werd voorheen altijd geassocieerd met vruchtbaarheid, wedergeboorte en liefde. Hierdoor is de steen perfect voor moeders en toekomstige moeders. Vandaag de dag staat smaragd voor wijsheid, groei en geduld.

juni: Parel, wit: parels staan voor het idee van puurheid, reinheid en het huwelijk. De dragers van deze steen zullen hun persoonlijke integriteit zien groeien

juli: Robijn, rood: de robijnen steen staat voor kracht en adel. Dit beschermt de dragers van al het kwaad in de wereld. Het staat voor liefde en passie terwijl het ook goede vrienden en geluk aantrekt.

augustus: Peridoot, zachtgroen: de peridoot steen staat voor schoonheid, kracht en moraal. De steen peridoot is gevonden in de assen van een vulkaan, sommige geloven hierdoor dat deze steen de tranen waren van de godin van de vulkaan: Pele.

september: Saffier, donkerpaars: de kracht van de steen saffier wordt gebruikt als schild voor het kwaad dat lichaam en geest vergiftigd. Deze steen staat voor kracht en geeft bescherming.

oktober: Opaal, lichtblauw: de Opaal steen geeft meer zelfvertrouwen naar haar dragers, daarnaast ook meer vertrouwen in anderen. Ook beschermt Opaal tegen kwaad en beschermt het je zicht.

november: Citrien, goud: Citrien staat voor lichaam en geest. Het geeft je veel gezondheid, maakt je hoofd leeg en brengt je ziel tot actie.

december: Turkoois; Staat voor geluk, succes en ambitie. Het ontvangen van turkoois geeft je de mogelijkheid om gemakkelijk vrienden te maken

Bewaar dit product voor later